Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Optreden Levy Joe

E-mail Afdrukken PDF

LEVY JOE in BLUESKELDER 't KLAVIER

Capelle- Op zondagmiddag 23 december a.s. is het podium weer gereserveerd voor de coverband Levy Joe. Deze formatie is al lang geen onbekende meer in Capelle en omstreken. Tevens hebben zij furore gemaakt met optredens in diverse voorprogramma's van o.m. de nostalgische muziekshow van Barry McGuire en John York met “Trippen in the sixties” en op het jubileumfeest van mister Pinkpop Jan Smeets. In Capelle zijn er optredens geweest op het Bluesfestival in het Schollenbos en diverse malen in Blueskelder 't Klavier.

Levy Joe is opgericht in 1966 en maakte tot 1969 opzwepende muziek in clubs als De marathon, Casino Scheveningen en het roemruchte Groene huisje in Voorburg. Na een aantal heftige jaren gingen de bandleden allen hun eigen weg. Sinds een reünie-concert eind jaren negentig is toch weer besloten samen te gaan repeteren en is er flink aan het repertoire gesleuteld. Wat nu bestaat uit grote hits uit de jaren sixties en seventies. Songs van Small Faces en de Spencer Davisgroup worden afgewisseld met werk van The Birds, Lovin Spoonful en Procol Harum. Maar uitstapjes naar recent songmateriaal worden eveneens niet geschuwd. Ook muziek van hun grote jeugd idolen John Lennon & Paul Mc Cartney komen vaak aan bod. Niet voor niets worden zij De ” Beatlesband” genoemd.

De muzikanten van deze formatie zijn: Arris Schaap, Gitaar en Zang, Joop Lelieveld, Basgitaar en zang, Joop Regoord, Drum en zang, John Karelse, Gitaar en zang en Jan Loman Keyboards en Zang. Zij staan garant voor een wervelende muziek-show in 't Klavier.

Zondagmiddag 23 december

Blueskelder 't Klavier Gong 4 Capelle aan den IJssel

Aanvang: 15.00 uur (zaal open 14.45 uur)

Toegang gratis.

 

Laatst aangepast op zaterdag, 15 december 2012 11:59  

Activiteiten

Geen evenementen