Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Nieuwjaarsreceptie

E-mail Afdrukken PDF

Op 20 januari a.s., wat later dan gewoonlijk, ben je uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie in Blueskelder 't Klavier. De receptie wordt muzikaal omlijst door pianist/zanger entertainer Ruud van Ingen en instrumentaal ondersteund op de gitaar door Willen van Dullemun, beide All Round musici met brede ervaring op hun vakgebied. Naast de gebruikelijke Blues, spelen zij ook Boogie- Woogie, Jazz en Rock & Roll.

Dat deze muziek gespeeld wordt op de akoestische piano van 't Klavier is niet ongebruikelijk. Wel is het instrument voor deze gelegenheid kleurrijk beschilderd door de bekende Capelse kunstenaar Kees de Jong. Hij heeft, de van oorsprong eiken kast, aangepast aan het muziek-grene waar de Blues & Jazz kelder 't Klavier in Capelle, maar ook in ver daar buiten bekend staat: Blues, Jazz, en Rock &Roll.

Deze piano is één van de laatste instrumenten die de Nederlandse piano-fabriek RIPPEN in Ede heeft gebouwd. De fabriek heeft niet kunnen concurreren met de Aziatische piano industrie. Het instrument heeft de juiste toonvorming- en touche om Blues, Jazz en Boogie – Woogie mooi te kunnen vertolken. Dus, zeer de moeite van het luisteren waard!

Iedereen is welkom op 20 januari a.s. vanaf 15.00 tot 20.00 in Blueskelder 't Klavier.

 

 

Laatst aangepast op zondag, 13 januari 2013 22:02  

Activiteiten

Geen evenementen