Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Jubilerende Spelgroep Phoenix organiseert een lange speldag

E-mail Afdrukken PDF

Op zaterdag 1 februari organiseert de jubilerende Spelgroep Phoenix een lange speldag. De eerste van acht in ons jubileumjaar. De spelgroep bestaat inmiddels 10 jaar in Leiden en speelt ook alweer 5 jaar elke dinsdagavond in Capelle a/d IJssel.

Tijdens deze lange speldag kun je kiezen uit de honderden bord- en kaartspellen uit de collectie van de spelgroep. Veelal spelen we zogeheten moderne bordspellen.

Dit zijn spellen, veelal gericht op volwassenen, waarbij je voor een groot deel zelf kan bepalen wat je doet en daarmee veel invloed hebt op het spelverloop. Iedereen doet constant mee en het blijft tot het het einde toe spannend omdat er meerdere wegen zijn om het spel te winnen. Bij deze spellen spelen je medespelers een belangrijke rol omdat ze net als jij op zoek zijn naar dezelfde tactische voordeeltjes.
Samengevat: moderne bordspellen bieden vele uitdagingen + spelplezier voor volwassenen.

Heb je hierover een vraag stuur ons dan een e-mail op: info@spelgroepphoenix.nl

Natuurlijk kun je ook een spel van thuis meebrengen dat je graag weer eens zou willen spelen of een spel waarvan de regels niet helemaal duidelijk zijn. Laat dit ons dan svp even weten op onze website: www.spelgroepphoenix.nl of op bovengenoemde e-mail zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Iedereen is van harte welkom om bij een of meerdere spellen aan te schuiven.

De speldag wordt gehouden “t Klavier”,
Gong 4, 2907 GG, Capelle a/d IJssel.
Het is op loopafstand van de NS station Capelle Schollevaar.

Er wordt gespeeld vanaf 12:00 uur ’s middags tot middernacht.
Bezoekers betalen 2 euro.

 

Activiteiten

Geen evenementen