Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

je eigen zancoach

E-mail Afdrukken PDF

Bij voldoende belangstelling start vanaf februari Blueskelder ’t Klavier op de maandagmiddagen met professionele Zang Coaching. In onze vertrouwde omgeving kan je je eigen favoriete songs zingen en perfectioneren.

Of je zingt voor je plezier of serieuze ambities hebt, samen met je coach zet je de stap om je doelstellingen te analyseren en te bereiken.

Je krijgt voor een vriendelijk tarief van € 20,- per 45 minuten persoonlijke begeleiding incl:

  • aangepaste zangoefeningen
  • speciaal aan jou aangepaste orkestbanden
  • gebruik van geluidsinstallaties en microfoontechniek.

 

Heb je belangstelling ? Bel dan gerust met Raymond van Elburg voor een vrijblijvende kennismaking. Liefs na 14.00 uur. Tel: 06 5134 6511Meer info Raymond op www.raymondvanelburg.nl

De lessen worden gegeven in Blueskelder ’t Klavier Gong 4 Capelle Schollevaar. Op maandagmiddag, aanvang en tijden in overleg.

 

 

Nieuwjaarsreceptie

E-mail Afdrukken PDF

Op 20 januari a.s., wat later dan gewoonlijk, ben je uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie in Blueskelder 't Klavier. De receptie wordt muzikaal omlijst door pianist/zanger entertainer Ruud van Ingen en instrumentaal ondersteund op de gitaar door Willen van Dullemun, beide All Round musici met brede ervaring op hun vakgebied. Naast de gebruikelijke Blues, spelen zij ook Boogie- Woogie, Jazz en Rock & Roll.

Dat deze muziek gespeeld wordt op de akoestische piano van 't Klavier is niet ongebruikelijk. Wel is het instrument voor deze gelegenheid kleurrijk beschilderd door de bekende Capelse kunstenaar Kees de Jong. Hij heeft, de van oorsprong eiken kast, aangepast aan het muziek-grene waar de Blues & Jazz kelder 't Klavier in Capelle, maar ook in ver daar buiten bekend staat: Blues, Jazz, en Rock &Roll.

Deze piano is één van de laatste instrumenten die de Nederlandse piano-fabriek RIPPEN in Ede heeft gebouwd. De fabriek heeft niet kunnen concurreren met de Aziatische piano industrie. Het instrument heeft de juiste toonvorming- en touche om Blues, Jazz en Boogie – Woogie mooi te kunnen vertolken. Dus, zeer de moeite van het luisteren waard!

Iedereen is welkom op 20 januari a.s. vanaf 15.00 tot 20.00 in Blueskelder 't Klavier.

 

 

Laatst aangepast op zondag, 13 januari 2013 22:02
 

Cursus Spaans voor beginners

E-mail Afdrukken PDF

In het Buurthuis 't Klavier starten we binnenkort weer met de cursus Spaans voor volwassenen, voor zowel beginners als gevorderden. Op een leuke, snelle en efficiënte manier leer je het spreken en verstaan van de Spaanse taal en cultuur.

De lessen worden door een ervaren Spaanstalige docente gegeven op basis van de praktische methode Digi Yo. Deze methode is speciaal afgestemd op het onderwijs voor volwassenen en besteedt ruim aandacht aan zowel grammatica als conversatie.

De cursussen bestaan ieder uit 10 lessen van anderhalf uur en beginnen dinsdag 15 januari om 20.30 uur in 't Klavier Gong 4 in Capelle – Schollevaar. Voor nadere informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Lida Ramirez tel: 010-888 24 67 of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Laatst aangepast op zondag, 13 januari 2013 13:22
 

Teken- en schilderlessen

E-mail Afdrukken PDF

Vanaf half januari start Kees de Jong weer met zijn cursussen tekenen en schilderen in Buurthuis 't Klavier.

Zoals gewoonlijk, werkt hij weer veel met acryl maar ook aquarel, potlood en houtskool zitten eveneens in het pakket. Cursisten worden tijdens deze cursussen individueel begeleid. Zo kunnen beginners als gevorderden gezamenlijk aan het werk.

De cursussen vinden plaats op:
dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur
woensdag 20.00 tot 21.30 uur
Kosten per les: € 13,50

Cursus voor de jeugd:
dinsdag 16.00 tot 17.00 uur
Kosten per les: € 3,50 =

Info: Bij Kees de Jong, mobiel: 06 415 24 167 of 't Klavier 010-458 28 47

 


Pagina 5 van 5

Activiteiten

Geen evenementen