Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte
Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

Spaanse les

E-mail Afdrukken PDF

Omdat Spanje voor veel Nederlanders een populair vakantie-land is, organiseert Buurthuis 't Klavier, vanaf 15 oktober 19.00 uur, weer cursussen Spaans voor zowel beginners als gevorderden.

De cursus bestaat uit 10 lessen volgens de praktische DIGO YO methode, een boek om op een simpele manier Spaans te leren. De cursus bestaat uit 10 lessen van ieder anderhalf uur en worden weer gedoceerd door Lida Poldervaart.

Meer informatie en aanmelden op tel.nr. 010 888 24 67 of mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast op zaterdag, 05 oktober 2013 12:37
 

Kramen te huur

E-mail Afdrukken PDF

Voor Koninginnedag 30 april zijn in Schollevaar weer braderiekramen te huur. Als vanouds is de vrijmarkt op het activiteitenveld achter het Buurthuis 't Klavier aan de Gong te Capelle - Schollevaar. Het gaat hier om het type braderiekraam. Deze zijn te huur voor €20,= per stuk.

Bel voor informatie en reserveren: 't Klavier 010 - 458 28 47 of  06 - 12 31 09 15

 

 

Kinderfilm 28 februari

E-mail Afdrukken PDF

Tijdens de voorjaarsvakantie is er op donderdag 28 februari a.s. kinderfilm in Buurthuis 't Klavier. De film is voor kinderen van alle leeftijden. De titel van deze recente film blijft nog even een verrassing, dat maakt het wel extra spannend. Dus: kom kijken!
Donderdagmiddag 28 februari,

Aanvang 14.00 uur tot c.a. 16.00 uur.
Toegang is gratis.

 

The Black Albino's sluiten Blues seizoen in 't Klavier af

E-mail Afdrukken PDF

The Black Albino's sluiten Blues seizoen in 't Klavier af.

Zondagmiddag 17 maart a.s. sluit de Rock & Bluesband The Black Albino's de muziekmatinee op de zondagen in Blues-kelder met een spectaculair optreden af.

De Black Albino's waren in de begin jaren zestig, samen met o.a. The Jumping Jewels en René and his Alligators, één van de toonaangevende bands uit Beatstad Den Haag. Het repertoire van deze formatie is sindsdien niet wezenlijk veranderd. Naast Cliff Richard met Living Doll en instrumentaal werk van de Shadows, passeren Buddy Holly met Peggy Sue, Peter Koelewijn met Kom van dat dak af, Elvis Presley met One Night en Freddy Canon met Thalla hassie lassie, alsmede de Beatles en vele andere tijdgenoten de revue.

Daarnaast brengen zij ook eigen composities als: St. Louis Blues & Shish Kebab. De bezetting van de van oorsprong Haagse formatie is in de loop van de jaren wel wat gewijzigd en is gemixt met muzikanten uit de regio Rotterdam. The Black Albino's treden nog met regelmaat op in het land, waarbij steeds weer blijkt, dat deze muziek bij ' oudere' jongeren nostalgische gevoelens oproept.

De band bestaat uit:

 • Hans Gantevoort: Solo gitaar,
 • Paul v.d. Voort Maarschalk: Rythm gitaar en Saxofoon,
 • Simon Lordenoye: Bas gitaar,
 • Dirk van der Beek: Drums
 • Willem Rozing: Vocals.

Zij staan garant voor een spetterend nostalgisch Rock- & Blues optreden in 't klavier. Meer info: www.blackalbinos.nl

Zondag 17 maart van 15.00 tot 18.00 uur in Blues kelder 't Klavier, Gong 4 Capelle – Schollevaar.
Zaal open vanaf 14.45 uur. Toegang is gratis.

Laatst aangepast op vrijdag, 08 maart 2013 16:41
 

The Blues-shakers 17 februari

E-mail Afdrukken PDF

The Blues-shakers 'shaken' verschillende stijlen muziek door elkaar. Van Blues tot funk! De band zorgt voor een knallend optreden waarbij stil zitten niet mogelijk is. Als The Blues-shakers het podium trotseren vliegen de bekende namen voorbij zoals Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Little Richard maar ook Amy Winehouse en Otis Redding. Zorg dat u erbij bent en ervaar een sensationele middag met veel muziekplezier!

The Blues-shakers is een formatie die bestaat uit:

 • Zanger/Gitarist: Toine Scholten
 • Tenor saxofonist: Ruud de Vries
 • Drummer: Dennis van Hoorn
 • Bassist: Cedric Glans

Wilt u ze zelf zien spelen? Kom dan op zondag 17 februari naar Blueskelder 't Klavier. De band speelt van 15.00 - 18.00 uur.

Laatst aangepast op maandag, 04 februari 2013 18:06
 


Pagina 4 van 5

Activiteiten

Geen evenementen