Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte
Buurthuis 't Klavier - Capelle a/d IJssel

Koningsdag in Capelle

E-mail Afdrukken PDF

Traditiegetrouw organiseert Buurthuis 't Klavier weer een spetterend Koningsfeest voor de wijk Schollevaar met een vrijmarkt met kramen en kleedjes voor de kinderen. Een springkussen- en sportdemonstraties waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Voorts zijn er kraampjes voor hapjes en drankjes en informatie over diverse activiteiten in de wijk.

Op de podium komen

 • de Elevators,
 • Teug,
 • Ferry Ritsen and  the Dangers en
 • Meisje met de Gitaar

het Koningsfeest, dat tot c.a. 16.00 uur duurt, muzikaal opluisteren.

Kraamhuur: info: 458 28 47 (buurthuis) of 06 123 10 915 (Dirk Leibbrand)

 

Kramen te huur

E-mail Afdrukken PDF

Voor Koningsdag op 26 april a.s. op het activiteitenterrein achter Buurthuis 't Klavier Gong 4  in Schollevaar zijn weer braderie-kramen te huur.
Kosten: € 22,50 per kraam. Info: Buurthuis 't Klavier 010- 458 28 47 of Dirk Leibbrand 06 123 10 915

 

Spaanse les

E-mail Afdrukken PDF

Dinsdag 4 maart a.s. start in Buurthuis 't Klavier weer een nieuwe cursus Spaans voor beginners. Deze cursus omvat 10 lessen van ieder anderhalf uur en beginnen om 20.30 uur in 't Klavier, Gong 4 in Capelle Schollevaar. Kosten € 65,-. Als lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van de voor volwassenen ontworpen methode DIGA YO. Tijdens deze cursus wordt zowel aan de grammatica als conversatie ruim aandacht besteed.

Docente Lida Polservaart-Ramirez, afkomstig uit Peru, heeft daar op universitair niveau Spaans gestudeerd. Zij heeft inmiddels al 20 jaar ervaring in het lesgeven aan volwassenen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Lida: 010 888 24 67 of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

The Black Albino's sluiten Blues seizoen in 't Klavier af

E-mail Afdrukken PDF

De organisatie van Blueskelder 't Klavier heeft de Rock & Bluesband The Black Albino's bereid gevonden, om evenals vorig jaar het Blues-seizoen in 't Klavier met een spetterend optreden af te sluiten. De Black Albino's waren in het begin van de jaren zestig, samen met o.a. The Jumping Jewels en René and his Alligators één van de toonagevende bands uit Beatstad Den Haag. Het repertoire van deze formatie is sindsdien niet wezenlijk veranderd. Naast Cliff Richard met Livingdoll en instrumentaal werk van de Schadows, passeren Buddy Holly met Peggy Sue, Peter Koelewijn met Kom van dat dak af, Elvis Presley met One Night, Freddy Canon met Thalla hassie lassie, alsmede de Beatles en andere tijdgenoten de revue. Daarnaast brengen ze ook eigen composities als: St. Louis Blues & Shish Kebab.

De bezetting is van deze  van oorsprong Haagse formatie, is in de loop der jaren wel wat gewijzigd; is gemixt met muzikanten uit de regio Rotterdam. The Black Albino's treden nog regelmatig op in het land, waarbij steeds weer blijkt, dat deze vorm van muziek bij de 'oudere-jongeren' nostalgische gevoelens oproept.

De band bestaat uit:

 • Hans Ganzevoort: Solo gitaar,
 • Paul v.d. Voort Maarschalk: Rythn gitaar en Saxofoon,
 • Simon Lordenoye: Bas gitaar,
 • Dirk v.d. Beek: Drums en
 • Willem Rozing: Vocals.

Zij staan garant voor een spetterend nostalgisch Rock- & Blues optreden in 't Klavier. Meer info band www.blackalbino's.nl

Het optreden vindt plaats op zondag 16 maart a.s.

Aanvang 15.00 uur (zaal open) 14.30 uur. Toegang gratis.

Laatst aangepast op donderdag, 06 maart 2014 19:02
 

Trio de Wet

E-mail Afdrukken PDF

Zondag 16 februari a.s. treedt het Rotterdamse  Blues & Rock Trio “De Wet” op in Blueskelder 't  Klavier

Trio de Wet is een rauw Rotterdams Blues, Roots Rock Trio, dat geïnspireerd door de klassieke vuige blues, oude Motown en de gitaarhelden  uit de jaren '70. Maar met weinig instrumenten toch de boel laten knallen!
Deze formatie is ontstaan in 2011. Haar missie is simpel: veel spelen en echte muziek maken. Geen elektronische productie, gewoon je eigen instrumenten beheersen en zweten. Drie 'gozers ' met een live act waar de energie en vriendschap vanaf spat.

Begin 2013 hebben zij in het centrum van Rotterdam een eigen studio gebouwd, waarin haar debuut EP is opgenomen. De sound van deze EP is te omschrijven als rauw!
Tijdens het schrijven en componeren van eigen liedjes is de juiste sound gevonden in het oude Motown van bv. Jackie Wilson uit de 50's.
Een greep uit recente optredens: H.P.C. en Paardcafé in Den Haag, - Rotown en Club Vibes in Rotterdam en het jaarlijkse optreden op Pleinbioscoop eveneens in Rotterdam.

Het trio bestaat uit:
Edmond Bravenboer       Gitaar en zang;
Roger Groen                   Bas
Melvin Hage                   Drums.

Een aanrader dus!
Van 15.00 tot 18.00 uur (zaal open 14.30 uur)

Entree is gratis.

Laatst aangepast op vrijdag, 07 februari 2014 16:34
 


Pagina 2 van 5

Activiteiten

Geen evenementen